Jdi na obsah Jdi na menu

Staň se dobrovolným hasičem

Děti od 6 let věku, ženy, muži.

 

Jsi aktivní, pohodový člověk, který se jen tak něčeho nezalekne? Jsi rád ve společnosti a nebaví tě trávit čas doma na gauči? Pokud jsi alespoň na jednu z otázek odpověděl „ano“ hledáme právě TEBE! Přijď mezi nás a STAŇ SE DOBROVOLNÝM HASIČEM.

 

Sbor dobrovolných hasičů Předměřice nad Jizerou (dále jen SDH Předměřice nad Jizerou) hodlá rozšířit svou současnou členskou základnu o nové členy.

SDH Předměřice nad Jizerou má více než 126 letou tradici. Vždy působil v oblasti požární ochrany, kulturních, společenských a preventivně výchovných činností. Pravidelně pořádá pro své hasičské kolegy i širokou veřejnost společenské akce i soutěže v požárním sportu, kde řádně reprezentuje nejen sbor samotný, ale i obec Předměřice nad Jizerou.

Členskou základnu SDH Předměřice nad Jizerou tvoří ženy, muži i děti. Nedílnou součástí sboru je kroužek mladých hasičů, který je aktivní po celý rok. Děti nabíráme od 6 let věku.

Někteří členové SDH Předměřice nad Jizerou jsou zároveň zařazeni v zásahové požární jednotce obce Předměřice nad Jizerou a aktivně se podílejí na ochraně obce a okolí.

V případě, že tě těchto pár řádků zaujalo a chtěl by ses stát nedílnou součástí sboru dobrovolných hasičů Předměřice nad Jizerou máš následující možnosti:

 

  • Přijít se podívat na místní fotbalové hřiště, kde probíhá trénink dětí. Většinou ve středu kolem 4 hodiny odpoledne a v jiný den po dohodě a času dětí.
  • Zavolat při zájmu starostovi SDH Stanislavu Stránskému na tel: 725 895 005

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

JosephCet - https://box-send.ru/

https://akpp-moscow.ru/

Naposledy zachyceno

Staň se hasičem

Dobrovolným hasičem se můžeš stát i ty! Pokud chceš vědět jak na to, klikni zde

Kontakt

Stanislav Stránský

725 895 005

sdhpredmerice@seznam.cz